Апрель 2nd, 2024

На фронті відбулося 71 бойове зіткнення

На Волинському та Поліському напрямках оперативна ситуація суттєво не змінилася. На Сіверському та Слобожанському напрямках ворог проводить диверсійну діяльність у прикордонних районах, щоб завадити перекиданню українських військ на загрозливі напрямки, а також мінує територію вздовж державного кордону.

На Куп’янському напрямку доба минула без ворожих штурмів.

На Лиманському напрямку ЗСУ відбили 9 ворожих атак у районі населеного пункту Терни Донецької області, де ворог намагався штурмувати українські позиції за підтримки авіації.

На Бахмутському напрямку українські військові відбили 18 штурмів у районах населених пунктів Білогорівка Луганської області, Спірне, Івано-Дар’ївка, Богданівка, Іванівське, Кліщіївка, Часів Яр Донецької області, де ворог атакував за підтримки авіації.

На Авдіївському напрямку відбито 10 ворожих атак у районах населених пунктів Бердичі, Первомайське Донецької області.

На Новопавлівському напрямку в районах населених пунктів Георгіївка, Новомихайлівка, Велика Новосілка, Урожайне Донецької області ворог за підтримки авіації понад 25 разів намагався прорвати оборону ЗСУ.

На Оріхівському напрямку загарбники здійснили 4 штурми на позиції Сили оборони в районах Старомайорського Донецької області та північно-західніше Вербового Запорізької області.

На Херсонському напрямку окупанти продовжують спроби вибити українські підрозділи з плацдармів на лівобережжі Дніпра: минулої доби 4 рази атакували українські позиції.

Авіація Сил оборони завдала ударів по 1 пункту управління та 7 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки ворога. Ракетні війська уразили 1 наземну станцію управління БпЛА, 1 засіб протиповітряної оборони, 2 станції РЕБ, 1 склад боєприпасів і 1 район зосередження особового складу ворога.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>