Апрель 4th, 2024

Довічне ув’язнення отримав чоловік, який навів ракетний удар по Краматорську 27 червня 2023 року

Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

«Прокурори Донецької обласної прокуратури довели в суді провину мешканця міста Краматорська, за наведенням якого армія РФ нанесла удар з ракетного комплексу «Іскандер М» по закладу RIA PIZZA», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що унаслідок атаки 27 червня загинули 13 людей, 64 було поранено. Серед загиблих 4 дитини, одна отримала поранення.

27 червня 2023 року до нього звернувся так званий начальник відділення розвідки командування ВВ МВС «ДНР». Він наказав місцевому жителю перевірити інформації про наявність українських військових у піцерії.

«Засуджений погодився на пропозицію. У центрі міста він помітив на парковці автівки з військовими номерами та самих військових у закладі харчування. Чоловік записав два відео, які одразу надіслав співрозмовнику в месенджер Telegram. Аби ніхто не помітив його зацікавленості локацією, усі свої дії чоловік старанно приховував від сторонніх очей», — йдеться у повідомленні прокурорів.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>