Сентябрь 22nd, 2024

Росіяни вночі вдарили КАБами по Харкову

Про приліт у місті повідомив мер Харкова Ігор Терехов.

Близько 23:00 стало відомо, що в Харкові було чутно звуки вибухів. За словами Терехова, росіяни здійснили пуски керованих авіабомб.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив, що за попередніми даними, в Харкові фіксують два влучання КАБів. Один із них — у Шевченківському районі. Екстрені служби одразу вирушили на місця.

Станом на 23:31 офіційно було відомо про щонайменше 12 постраждалих. З будинку евакуювали 60 людей.

Уже вранці 22 вересня Міністерство внутрішніх справ повідомило, що кількість постраждалих від удару РФ по Харкову зросла до 20, серед них — троє неповнолітніх.

«Уночі росіяни трьома ФАБ-500 обстріляли Шевченківський район Харкова та передмістя. Один з боєприпасів влучив біля під’їзду житлового багатоповерхового будинку. Евакуйовано 68 осіб», — заявили у МВС.

Водночас мер Терехов заявив, що станом на ранок відомо про 21 постраждалого від нічного обстрілу спального району Харкова. Він зауважив, що серед них майже половина — десятеро — люди, старші 65 років.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>