Июль 13th, 2021

Навіщо робити періодичну перевірку Honda?

Щоб не ускладнювати ситуацію, ось прості перевірки автомобіля Honda, які ви можете провести вже сьогодні, щоб ваш автомобіль був у безпеці на дорозі та на правильній стороні закону.

Електрика

У вашому автомобілі безліч електричних приладів — від фар і протитуманних фар до акумулятора — і всі вони повинні регулярно перевірятися, щоб забезпечити вашу безпеку.

Попросіть сторонню особу обійти навколо машини та переконатися, що все фари працюють, навіть підсвічування номерного знака.

Також слід перевірити акумулятор, переконатися в чистоті та герметичності клем (очистивши їх від корозії гарячою водою і змастивши вазеліном) і в тому, що двигун запускається правильно.

Якщо двигун заводиться із зусиллям, коли ви повертаєте ключ, перевірте акумулятор в автосервісі запчастини Хонда. Якщо вашому акумулятора понад чотири роки, можливо, термін його служби підходить до кінця, і він може вас підвести.

При перевірці акумулятора попросіть перевірити систему запуску і зарядки, а також з’ясувати, чи не розряджає що-небудь акумулятор — це дасть уявлення про загальний стан електрообладнання автомобіля.

Омивання скла

Перевірте рівень склоомивача в бачку під капотом, при необхідності долийте якісну присадку для склоомивача або попередню суміш, яку можна придбати на більшості автозаправних станцій.

Миття вікон важлива круглий рік. Взимку сніг і пісок забруднюють вітрове скло, а влітку жуки та пилок можуть легко заплямувати ваш огляд — тому ніколи не відкладайте перевірку рівня рідини.

Повітряний фільтр двигуна

Несправний або засмічений повітряний фільтр може знизити ефективність використання палива і привести до зниження потужності двигуна, тому механіки рекомендують замінювати його кожні 12 місяців.

Якщо ви вважаєте, що ваш фільтр потребує перевірки або заміни, просто знайдіть фільтр (зазвичай він знаходиться в чорному ящику під капотом) і зніміть його, зазначивши, як він сидить, перш ніж вставити заміну і закріпити ящик назад.

Зовнішній вигляд

Регулярно мийте автомобіль зовні. Якщо ви робите це вручну, зосередьтеся на фарах, стоп-сигнали та номерних знаках, бо вони допомагають вам бачити й бути поміченим на дорогах.

Завжди тримайте всі вікна чистими та прозорими. Нечисте вітрове скло, яке обмежує огляд дороги є небезпечно.

Якщо ви виконуєте ці прості перевірки Honda, ваш автомобіль буде довше залишатися на дорозі без відвідування механіка, але при виникненні більш серйозних проблем завжди слід звертатися за професійною допомогою до сервісу Honda.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>