Август 4th, 2021

Огляд автомобіля Renault Trafic

Еволюція стала ключем до успіху Renault Trafic. Прийшовши на зміну революційному Renault Estafette 40 років тому, Trafic протягом трьох поколінь займав провідні позиції з продажу.

За чотири десятиліття свого існування на дорогах Trafic адаптувався і йшов в ногу з часом, і остання версія не стала винятком.

Ключові характеристики Renault Trafic

Візуально тут немає нічого особливого, але фари тепер світлодіодні, і вони мають нову форму. Значок Renault став трохи більш помітним, а передня решітка радіатора трохи змінилася, отримавши хромовані вставки.

Силова установка представлена ​​2,0-літровим дизельним двигуном потужністю до 167 к.с. Існує кілька варіантів потужності: dCi 120, dCi 145 і dCi 170 потужністю 117 к.с., 143 к.с. і 167 к.с. відповідно.

Всі вони тепер відповідають стандарту Euro-6d і, всупереч більш потужному двигунові, ніж у попереднього Trafic, на моделях dCi 145 витрата палива знижується на цілих 2 миль в годину.

Шестиступінчаста механічна коробка передач залишається стандартною для всього модельного ряду, але для двох найпотужніших двигунів тепер пропонується шестиступеневий автомат з подвійним зчепленням.

Пропонується ряд різних типів кузовів, включаючи фургони з подвійною кабіною і мікроавтобуси з кількістю місць для сидіння до дев’яти. Панельні фургони представлені в стандартному або длиннобазном виконанні зі стандартною або високим дахом і вантажним простором об’ємом до 8,6 кубічних метрів.

Варіантів обробки як і раніше три: Business, Business + і Sport, але зверніть увагу на спеціальні моделі, які пропонують більшу кількість обладнання преміум-класу за невелике збільшення ціни.

Плюси автомобіля Renault Trafic

  • Комбінація двигуна і коробки передач добре підібрана.
  • Якість і комфорт в салоні не поступаються лідерам сегменту.
  • Відчуття від водіння чудові та більше нагадують легковий автомобіль, ніж комерційний.

На Trafic поширюється трирічна заводська гарантія на необмежений кілометраж. Періодичність технічного обслуговування становить 30 000 км або кожні 12 місяців, при цьому Renault стверджує, що, за її даними, більшість власників легко долають 30 000 км за один рік

Renault Trafic дійсно є якісним фургоном, який робить саме те, що вам потрібно. І робить це з певним класом і самовладанням.

Цей автомобіль варто розглянути, і неважко зрозуміти, чому він є одним з найпопулярніших автомобілем в лінійці Renault.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>