Апрель 6th, 2022

У Європі під час концертів на підтримку України зібрали понад €83 млн, — Джамала

Під час благодійних концертів у країнах Європи співаки зібрали понад €83 млн для підтримки українців на тлі повномасштабного вторгнення РФ

Про це повідомила Джамала.

«Нам вже вдалось зібрали понад €83 млн на допомогу Україні. Зараз кожен використовує свій ресурс, щоб допомогти. Я вважаю своїм обов’язком розповідати про злочини Росії мільйонам людей по всьому світу та закликаю допомогати нам. Тільки завдяки європейським друзям нам вже вдалося зібрати мільйони», — наголосила вона.

Глядачі фіналу Нацвідбору на Євробачення у Берліні надіслали €3,3 млн, а загалом у межах кампанії ARD зі збору коштів для українців зібрали близько €67 млн. Гроші передали організаціям Aktion Deutschland Hilft та Bündnis Entwicklung Hilft, які допомагають громадянам України.

Ще €52 тис. зібрали на шоу The Voice у Литві. Пожертви віддали організації Blue/Yellow, яка підтримує українських військових.

На концерті We are one у Бухаресті, у якому взяли участь Том Одел, Армін ван Бюрен й інші виконавці, зібрали €950 тис. і передали їх Товариству Червоного Хреста в Румунії.

Також £13,4 млн пожертвували на Concert For Ukraine у Бірмінґемі, до якого долучилися Ед Ширан і Ґреґорі Портер.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>