Февраль 20th, 2023

За добу з-за кордону повернулися 29 тис. українців: ситуація на західному кордоні

кордон
Упродовж минулої доби, 19 лютого, західні кордони України з ЄС і Молдовою перетнули 67 тисяч людей і 17 тисяч транспортних засобів

Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України – Західний кордон, передає «Еспресо.Захід«.

Так, за інформацією прикордонників, з України минулої доби вибули 34 тисячі людей. 21 тисяча з них перетнула кордон з Польщею, решта прослідували до Словаччини, Угорщини, Румунії та Молдови. Водночас прибули до України за добу 33 тисячі людей, з них 29 тисяч – українці.

Також за добу оформлено 73 вантажівки з гуманітарною допомогою.

Крім того, за спробу незаконного перетину держкордону України затримано 17 чоловіків – 6 з них намагалися незаконно перетнути кордон поза пунктами пропуску, ще 11 – затримані поза ними. Також через кордон не пропущено шістьох чоловіків, в документах яких прикордонники виявили ознаки підробки.

«У діях чоловіків наявні ознаки правопорушень передбачених статтями 336 та 358 Кримінального кодексу України», – додали у ДПСУ.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>