Сентябрь 6th, 2022

«Аби не стати заручниками РФ»: у Зеленського застерегли кримчан від евакуації маршрутами окупантів

Таміла Ташева

Про це повідомляє «Укрінформ».

«Ми не рекомендуємо нашим громадянам в умовах деокупації користуватися «евакуацією» від окупантів, аби не стати заручниками РФ у війні проти України чи щитом для російських військ у місцях їхнього скупчення чи місцях важливих військових комунікацій ворога», — сказала Ташева.

Представниця президента в АР Крим наголосила на неминучості деокупації півострова і попередила, що українські громадяни мають бути до неї готові.

«Ми не говоримо, що це буде завтра, за тиждень або за місяць, однак це буде і до цього треба готуватися — як фізично, так і морально. Ухвалити важливі для себе рішення про те, як діяти під час деокупації. Зібрати необхідні речі та документи. Спланувати маршрути переміщення та транспорт, якщо буде така необхідність», — сказала Ташева.

Також постпреда президента в АР Крим зазначила, що державні органи України планують невдовзі опублікувати рекомендації щодо евакуації з півострова.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>