Сентябрь 14th, 2022

Поліцейські-окупанти в Херсоні звільняються через «загострення ситуації в області»

В окупованому Херсоні співробітники так званої «поліції» пишуть рапорти про відставку через «загострення ситуації на Херсонщині».

Джерело: Укрінформ з посиланням на джерело у правоохоронних органах

Деталі: За інформацією агентства, рапорт подав зрадник із Херсона Ростислав Малиновський, який вступив до так званого «Головного управління МВС на Херсонщині». Він відмовився від посади «заступника начальника управління карного розшуку – начальника відділу розкриття злочинів» та просить розірвати контракт «через загострення ситуації в Херсонській області».

 

Другий так званий «поліцейський» просить повернути його на попереднє місце служби до Санкт-Петербурга. Згідно з опублікованим документом, Меттус Д. А., який є «оперуповноваженим Суворовського міськвідділу поліції ГУ МВС росії по Херсонській області», хоче повернутись на колишнє місце роботи нібито у зв’язку з «відсутністю забезпечення житлом та належного рівня матеріального забезпечення» в Херсоні.

За словами співрозмовника агентства, головне бажання російських військових на захоплених територіях – «звільнятися та тікати».

 

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>