Январь 14th, 2023

Ранкові вибухи на Київщині спричинені загорянням на об’єкті критичної інфраструктури

Олексій Кулеба
Уранці 14 січня жителі столиці чули звуки вибухів. У Київській ОВА повідомили, що причиною стало займання на одному з об’єктів критичної інфраструктури області

Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

Він зазначив, що близько 6-ї ранку жителі Київщини чули вибухи: «на одному з об’єктів критичної інфраструктури маємо загоряння. На місці працюють відповідні служби».

Олексій Кулеба надав попередні дані, що минулося без постраждалих.

Раніше Олександр Павлюк, генерал-лейтенант, поінформував в телеграмі, що вибухи не пов’язані з військовими діями, загрозою з повітря чи роботою протиповітряної оборони. Він додав: росіяни також не ведуть наступальні дії з Півночі.

«Звуки вибухів, які можна було почути у Києві та в області, російські ботоферми активно використовують як привід розганяти паніку і транслювати меседж, що це буцімто початок наступу з Півночі…Вибухи не пов‘язані із загрозою з повітря чи роботою ППО, а також з будь-якими військовими діями. Якби була загроза — ви б почули сигнал тривоги», — написав він.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>