Февраль 14th, 2023

Обмеження електропостачання у вівторок діють тільки в Одесі, — Укренерго

Електроенергія
Станом на 14 лютого в Одесі діють мережеві обмеження, інші ж області лімітів на споживання електроенергії не отримували. Дефіциту потужності немає

Про це повідомила пресслужба Укренерго.

За даними компанії, в понеділок споживання електроенергії – на рівні робочого дня понеділка та залишається суттєвим. Однак дефіцит потужності в енергосистемі наразі відсутній, електростанції виробляють достатньо, щоб покрити споживання.

Водночас виведено в ремонт енергоблок на одній з електростанцій, але це компенсується посиленою роботою гідроелектростанцій. Також триває імпорт електроенергії зі Словаччини, зазначили в Укренерго.

«Через відсутність дефіциту потужності ліміти споживання до областей на сьогодні не доводились. Відповідно до зростання споживання можливе застосування відключень. Заміри фактичного споживання в областях України проводяться відповідно до графіку», — розповіли в компанії.

«В Одесі через пошкоджену інфраструктуру все ще діють незначні мережеві обмеження», — додали там.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>