Июнь 14th, 2023

Кількість загиблих від нічної атаки на Кривий Ріг 13 червня зросла до 12, у місті оголошено день жалоби

Про це повідомив голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

«Сьогодні у нашому місті День жалоби за загиблими внаслідок вчорашнього терористичного ракетного удару. На жаль, жертв уже 12 — вночі від отриманих опіків, несумісних із життям, помер 67-річний чоловік. Вічна пам’ять загиблим», — написав він.

Роботи з ліквідації наслідків удару продовжуються. Постраждалим надається необхідна допомога, працюють усі служби, 40 бригад комунальників. Вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи міста працюють стабільно, додає Вілкул.

Що передувало: уночі на 13 червня у різних регіонах України прогриміли вибухи. На Київщині працювала ППО. Попередньо, вдалося збити усі ракети, запущені ворогом з Каспію. Обійшлося без жертв і руйнувань.

Натомість ворог здійснив атаку «шахедами» на об’єкти цивільної інфраструктури Харкова: постраждали комунальне підприємство і складське приміщення. Голова Харківської ОВА повідомив, що у місті внаслідок нічної атаки «шахедами» пошкоджено фасад будівлі у Київському районі. Внаслідок влучання у склад в Салтівському районі сталася пожежа. Також зафіксовано влучання БПЛА в автомобіль. Попередньо, без постраждалих.

Своєю чергою, ракетної атаки зазнав і Кривий Ріг, постраждали підприємства та 5-поверхівка, загинули люди.

Станом на вечір вівторка очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомляв: «У Кривому Розі на вечір маємо 36 постраждалих від ракетних ударів. З них 12 – у лікарні, десятеро – «важкі». 11 людей загинули. З-поміж них і 17-річний хлопець».

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>