Январь 14th, 2024

Середній вік солдата є вищим ніж 40 років

Про це він сказав у ранковому етері Еспресо.

«Для нас дуже дивно виглядає та кількість часу, яка виявляється необхідна для обговорення законопроєктів для десятків змін до закону до того, що виявляється хтось взагалі сумнівається, чи потрібна нам мобілізація. Тобто з лінії фронту це виглядає дуже неприємно, дуже дико і незрозуміло. Звісно, що у військах чекають свіже поповнення дуже сильно, тому що на багатьох напрямках в багатьох підрозділах ситуація цілком собі критична і з особовим складом і якість особового складу, який навіть приходить, залишає бажати кращою. В основному це чоловіки дуже старшого віку із купою проблем, які зазвичай виникають», — пояснює військовий.

За його словами, середній вік солдата складає значно вище 40 років, а тому не вистачає молодих хлопців, які б посилили підрозділи: «Ті, хто прийшли зі мною у перші дні повномасштабної війни, вже банально в багатьох підрозділах закінчилося, не обов’язково загинули, вони могли бути поранені, могли не витримати психологічно і перевестися в тилові підрозділи з багатьох причин. Ті, хто прийшов з самого початку вони плавно вже закінчилися».

«Єдина емоція, яка є стосовно мобілізації у військах це чому так довго і чому стільки сумнівів. Є дуже багато людей, які намагаються це саботувати й зробити все, щоб вона не відбувалась», — пояснює військовий», — підсумував Тарасенко.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>