Апрель 7th, 2022

Бородянка – одне з найбільш зруйнованих міст Київщини, – міністр внутрішніх справ

Наслідки воєнних злочинів російських окупантів у місті Бородянка

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

«Наразі місто Бородянка – це одне з найбільш зруйнованих міст Київської області. Місцеві жителі розповідають про те, як літаки у перші дні війни заходили та ракетами з низької висоти обстрілювали ці будинки», – заявив він.

Рятувальникам ДСНС потрібен тиждень для того, щоби розібрати лише один зруйнований багатоповерховий будинок. Вони почали розбирати завали ще місяць тому, але окупанти почали обстрілювати їх і їхню техніку.

«Рятувальники на наступний день знову повернулися і знову почали продовжувати розбори завалів. І можна було врятувати тих людей, які були під цими завалами. Проте рятувальники були знову обстріляні й після цього не мали доступу до цього місця. Ми розуміємо, що наразі вже живих людей тут не залишилося», – додав Монастирський.

Він також наголосив, що те, що коїли росіяни у Бородянці – черговий злочин проти людяності, адже в місті нема жодного військового об’єкту.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>