Апрель 25th, 2023

Екскомандира львівського «Беркута», підозрюваного у вбивствах під час Євромайдану, взяли під варту

Про це повідомили в адвокатській дорадчій групі, передає «Еспресо.Захід«.

Ростислава Пацеляка взяли під варту у залі суду 24 квітня.

«Київський апеляційний суд скасував рішення Печерського суду від 24 березня про нічний домашній арешт. Та ухвалив застосувати до підозрюваного Ростислава Пацеляка запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 7 травня 2023 року. Таким чином, суд задовольнив апеляційну скаргу прокурора на відмову Печерського суду застосувати щодо Пацеляка запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», — йдеться у повідомленні.

Пацеляк підозрюється у перевищенні службових повноважень, вчиненні терористичного акту, організації спричинення тяжких тілесних ушкоджень, а також вчиненні умисних вбивств та закінчених замахів на вбивство двох і більше учасників акцій протесту.

  • 22 березня ДБР оголосило підозру екскомандиру львівського «Беркуту».  Прокуратура вимагала взяти його під варту, однак  Печерський суд призначив домашній арешт з десятої вечора до шостої ранку на строк досудового розслідування.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>